Efficient Marketing Services and Solutions

Noutati PHM

Păpusi din pânză întruchipate în Basmul Popular Românesc
6 – 8 septembrie 2013, Teatrul Albinuțele, Brasov
Proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National

Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, cu sprijinul financiar al Administraţiei Fondului Cultural Naţional, organizează în zilele de 6 – 8 septembrie 2013, evenimentul Păpuși din pânză întruchipate în Basmul Popular Românesc la Teatrul Albinuțele din Brașov.
Atelierul mestesugăresc este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 si 12 ani.  In cadrul acestui atelier, copiii vor învăța mesțeșugul, de la confecționarea păpușii până la punerea ei în practică. La aceste ateliere se vor folosi tehnici mixte: se va coase, croi, picta etc.
Toate acestea se vor desfăşura în Sala Albinuțele a Teatrului Albinuțele din Brașov, între orele 10:00 – 12:00 și 14:00 – 16:00 în zilele de 6 – 8 septembrie 2013. Atelierele sunt gratuite.
În ziua de 8 septembrie 2013, de la ora 12.00, la Teatrul Albinutele din Brasov va avea loc spectacolul de teatru Soacra cu trei nurori de Ion Creangă, spectacol susținut de trupa Albinuțele.
Coordonator Proiect
Simona Hobincu

 

 

  31 august 2013

Primăria Sectorului 3 şi Centrul Cultural Casa Artelor organizează, sâmbătă, în Parcul Titan-Parcul Artelor, un eveniment dedicat aniversării Zilei Limbii Române, intitulat Limba Română – Limba Luceafărului, în cadrul căruia bucureştenii vor putea aprecia live nume importante ale muzicii româneşti, printre acestea numărându-se corul Madrigal.

Alternosfera- concert de Ziua Limbii Romane
“În ultima zi de vară, pe 31 august 2013, începând cu ora 17,00, în Parcul Titan-Parcul Artelor, se vor întâlni nume importante ale muzicii româneşti. Pentru prima dată va concerta în aer liber, în Bucureşti, celebrul Cor Madrigal. Quartet-ul Oana Cătălina Chiţu din Germania, aflat pentru prima dată în România va interpreta muzica Mariei Tănase. Lor li se vor alătura formaţia de muzică veche românească Anton Pann, precum şi membrii trupei Alternosfera din Republica Moldova”, se arată într-un comunicat remis AGERPRES, miercuri, de Centrul Cultural Casa Artelor Sector 3.

În cadrul evenimentului, publicul va putea auzi fragmente din Luceafărul recitate de mari voci ale teatrului românesc, aparţinând Fonotecii de Aur a Radio România, şi va putea viziona o expoziţie în aer liber care prezintă viaţa şi opera poetului.

Program Ziua Limbii Romane
17.00- Formatia Anton Pann (Romania)

18.00- Oana Catalina Chitu Quartet (Germania)

19.00-Alternosfera (Republica Moldova)

20.30- Corul Madrigal  (Romania)

21.15- Foc de artificii

Pe toata durata evenimentului: Expozitie Eminescu, Fragmente din Fonoteca Radio Romania

Evenimentul incepe de la ora 17.00 si accesul este gratuit.

 

 

 4 august- 1 septembrie 2013.

PRIMARIA  SECTORULUI  3  BUCURESTI  si  CENTRUL  CULTURAL  CASA ARTELOR sector 3  va invita sa participati la TABARA DE CREATIE “ SCULPTURA MILENIULUI III ” care va avea loc in Parcul Titan din Bucuresti  in  perioada 4 august- 1 septembrie 2013.    
Tabara de creatie  cu o durata de 4 saptamani va avea ca scop crearea de lucrari  artistice in spatiul  exterior de catre cei selectionati, astfel incat publicul  va putea sa urmareasca,  sa aprecieze procesul de  lucru  si sa interactioneze cu artistii in timpul creatiei.     
Sculpturile vor fi realizate din marmura, lemn si otel inox. Lucrarile ginale si concepute pentru a fi expuse in spatiul public. Tema este libera.   

SCULPTURA IN MARMURA    
Organizatorii vor pune la dispozitia fiecarui sculptor cate un bloc de marmura nu mai mare de 3 mc. Artistii vor avea la dispozitie curent 220 V si un compresor cu extensiile necesare.

SCULPTURA IN LEMN     
Fiecare sculptor va primi cate un trunchi de lemn cu diametrul de cca.80 cm in lungime de ~2.50 m.Artistii vor avea la dispozitie curent 220V ,benzina si ulei pentru drujbe.

SCULPTURA  IN  METAL (INOX)     
Fiecare sculptor va primi cate 3 coli de otel inox de 3000 / 1500 / 2 mm. Organizatorii vor verifica si aproba proiectele astfel incat grosimea foii de otel sa fie sigura  pentru expunerea lucrarilor in spatiul public. Va fi furnizata energia electrica . Sculptorii vor aduce propriile instrumente necesare lucrului (flexuri,masini de gaurit,consumabile, etc.)

 

28 Iunie 2013

Păpuși din pânză întruchipate în Basmul Popular Românesc

Proiect cultural finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (28 – 30 iunie 2013)

Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, cu sprijinul financiar al Administraţiei Fondului Cultural Naţional, organizează în zilele de 28 – 30 iunie 2013, evenimentul  Păpuși din pânză întruchipate în Basmul Popular Românesc

In cadrul acestui eveniment,  se vor desfășura doua ateliere pe zi ,realizate de  Doina Nistor din Brașov, care va crea păpuşi din cârpă, îmbrăcate în straie populare, mânată fiind de pasiunea pentru arta tradițională, cât si pentru frumos. Materiile prime folosite la realizarea lor sunt materiale 100% naturale. După atâţia ani, ea şi-a dorit „să trezească din somn” aceste păpuşi, care le-a readus în actualitate cu o faţă schimbată, contemporană.

Atelierul meșteșugăresc este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani: în cadrul acestui atelier, copiii vor învăța mesțeșugul, de la confecționarea păpușii până la punerea ei în practică. La aceste ateliere se vor folosi tehnici mixte: se va coase, croi, picta etc.

Toate acestea se vor desfăşura în Sala Acvariu, a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, între orele 10:00 – 12:00 și 14:00 – 16:00

Înscrierile la aceste ateliere de păpuși se fac în perioada 25 mai – 25 iunie 2013 la numărul de telefon:  0742 078 352.

Numărul de locuri este limitat.

În ziua de 30.06.2013 de la ora 12.00, la Clubul Țăranului va avea loc un spectacol de teatru cu păpușile confecționate de meșterul păpușar Doina Nistor.

În cadrul acestui spectacol se va promova basmul popular romanesc Soacra cu trei nurori de Ion Creangă, susținut de Trupa de Teatru Albinuțele, din Braşov.

Copiii şi actorii intră într-un joc al imaginarului ce presupune cântec, joc şi voie bună. Mesajul acestui spectacol este unul educaţional care vrea să îi atragă pe copii şi să-i menţină implicați în actul creaţiei.  Deşi majoritatea reprezentaţiilor sunt comedii, spectatorul are posibilitatea de a trece de la o stare emoţională la o alta : de la surâs la râs şi de la râs la lacrimă. În timpul spectacolului, copiii se vor desprinde de realitate şi vor trăi într-o lume imaginară.

 • Social Media

 • Depre PHM

  Echipa noastra se mandreste cu specialisti talentati si cu experienta mai mult decat relevanta in domeniu.

 • Contact

  Str Babesti, Nr 1, sect 6
  Bucuresti, Romania
  Tel: (+40) 0737 628 400
  Email: office@perfecthomemedia.ro