PRIMARIA SECTORULUI 3 BUCURESTI si CENTRUL CULTURAL CASA ARTELOR sector 3 va invita sa participati la TABARA DE CREATIE “SCULPTURA MILENIULUI III”

PRIMARIA  SECTORULUI  3  BUCURESTI  si  CENTRUL  CULTURAL  CASA ARTELOR sector 3  va invita sa participati la TABARA DE CREATIE “ SCULPTURA MILENIULUI III ” care va avea loc in Parcul Titan din Bucuresti  in  perioada 4 august- 1 septembrie 2013.
Tabara de creatie  cu o durata de 4 saptamani va avea ca scop crearea de lucrari  artistice in spatiul  exterior de catre cei selectionati, astfel incat publicul  va putea sa urmareasca,  sa aprecieze procesul de  lucru  si sa interactioneze cu artistii in timpul creatiei.
Sculpturile vor fi realizate din marmura, lemn si otel inox. Lucrarile ginale si concepute pentru a fi expuse in spatiul public. Tema este libera.

SCULPTURA IN MARMURA
Organizatorii vor pune la dispozitia fiecarui sculptor cate un bloc de marmura nu mai mare de 3 mc. Artistii vor avea la dispozitie curent 220 V si un compresor cu extensiile necesare.

SCULPTURA IN LEMN
Fiecare sculptor va primi cate un trunchi de lemn cu diametrul de cca.80 cm in lungime de ~2.50 m.Artistii vor avea la dispozitie curent 220V ,benzina si ulei pentru drujbe.

SCULPTURA  IN  METAL (INOX)
Fiecare sculptor va primi cate 3 coli de otel inox de 3000 / 1500 / 2 mm. Organizatorii vor verifica si aproba proiectele astfel incat grosimea foii de otel sa fie sigura  pentru expunerea lucrarilor in spatiul public. Va fi furnizata energia electrica . Sculptorii vor aduce propriile instrumente necesare lucrului (flexuri,masini de gaurit,consumabile, etc.)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *