Păpusi din pânză întruchipate în Basmul Popular Românesc 6 – 8 septembrie 2013, Teatrul Albinuțele, Brasov Proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National

Păpusi din pânză întruchipate în Basmul Popular Românesc
6 – 8 septembrie 2013, Teatrul Albinuțele, Brasov
Proiect cultural finantat de Administratia Fondului Cultural National

Muzeul Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, cu sprijinul financiar al Administraţiei Fondului Cultural Naţional, organizează în zilele de 6 – 8 septembrie 2013, evenimentul Păpuși din pânză întruchipate în Basmul Popular Românesc la Teatrul Albinuțele din Brașov.
Atelierul mestesugăresc este dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 5 si 12 ani.  In cadrul acestui atelier, copiii vor învăța mesțeșugul, de la confecționarea păpușii până la punerea ei în practică. La aceste ateliere se vor folosi tehnici mixte: se va coase, croi, picta etc.
Toate acestea se vor desfăşura în Sala Albinuțele a Teatrului Albinuțele din Brașov, între orele 10:00 – 12:00 și 14:00 – 16:00 în zilele de 6 – 8 septembrie 2013. Atelierele sunt gratuite.
În ziua de 8 septembrie 2013, de la ora 12.00, la Teatrul Albinutele din Brasov va avea loc spectacolul de teatru Soacra cu trei nurori de Ion Creangă, spectacol susținut de trupa Albinuțele.
Coordonator Proiect
Simona Hobincu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *