Michael Gray la Promenada & Masqué Rooftop Party

La început de toamnă ne dăm întâlnire la cea mai cool petrecere #PePromenada! Dansează pe ritmurile lui Michael Gray, producătorul geniu responsabil de super-hit-ul „The weekend”. Te așteptăm pe 16 septembrie la cea mai frumoasă seară de sâmbătă, pe terasa ta urbană!

Jumătate din house duo-ul Full Intentions și unul dintre cei mai respectați DJ și producători de pe scena muzicii Dance globale, Michael Gray impresionează necontenit cu estetica sa muzicală și flerul pentru ritmuri perfect dansabile. Mega-hit-ul „The weekend” a sfidat toate topurile lumii, iar orice colaborare îi iese din mână este sortită succesului, atât pe scena de club underground, cât și pe cea comercială. Așadar, îl așteptăm să ne încânte la final de vară pe Terasa Orașului, alături de Trans Pagal,  Moonsound și Snups.

De la ora 19:00, cele mai HOT outfit-uri aflate la punctul de întâlnire dintre estival și autumnal își vor face drum spre Promenada Rooftop pentru un ”Good-bye, Summer” party de neuitat. Accesul se face doar pe bază de invitație, disponibilă la Info Point Promenada Mall de la parter și la Grădina Floreasca, la intrare (Bd. Mircea Eliada 16).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *